Corona-beleid bij Maurik Paragliding – Tot 06-04-2020

 In Nieuws

De effecten van het Corona virus op ons dagelijks leven zijn groot. Ook wij volgen de berichtgeving op de voet en nemen passende maatregelen. We laten ons hier leiden door de RIVM en KNVvL richtlijnen. Dit zal komende weken steeds aangepast worden.

Helaas hebben wij moeten besluiten om alle vliegdagen tot en met 6 april af te gelasten. Dit houdt in dat momenteel de volgende dagen geannuleerd zijn:

  • 21 maart 2020
  • 22 maart 2020
  • 28 maart 2020
  • 4 april 2020

Ook hebben wij door de huidige situatie het Introductieweekend Sauerland van 18 en 19 april moeten annuleren.

In de week van 6 april bekijken wij de situatie opnieuw, en besluiten dan of de daaropvolgende vliegdagen door kunnen gaan, of dat we nog meer vliegdagen af moeten gelasten.

Wij hebben alle tandemgasten, cursisten en vrijvliegers, die gereserveerd hadden voor de betroffen dagen, via email geïnformeerd. Wij willen deze personen graag vragen om een nieuwe reservering te maken via onze website.

Vanzelfsprekend zullen de cadeaubonnen, die hierdoor verlopen, verlengd worden. Neem daarvoor even contact met ons op (info@maurikparagliding.nl). Ook voor verdere vragen kan je via dit emailadres contact opnemen.

Voor meer info:

Recente berichten

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op enter om te zoeken