Introductiecursus Sauerland

Heerlijk sportief outdoor en leer ook paragliden!

Over de introductiecursus

In het mooie Duitse Sauerland kan jij ervaren hoe het is om zelf te vliegen aan een paraglider. Nog geen 3 uur rijden vanuit Utrecht en toch zo anders: het Sauerland geeft je direct een vakantiegevoel. Je leert de basis van het paragliden in de groene heuvels. In de loop van het weekend kun je zelfstandig een paraglider onder controle houden en er korte vluchtjes (hopjes) mee maken. Bovenal is het een heel gezellig weekend, een niet onbelangrijk deel van onze sport. Duitse gastvrijheid en een lekker drankje (of twee) na het vliegen maken het helemaal af. Ga mee en beleef een sportief topweekend!

Dit weekendarrangement kost € 249,- en is inclusief het vliegmateriaal, de (theorie)lessen en verblijf van vrijdag- tot zondagmiddag (twee overnachtingen) met twee keer ontbijtbuffet en het diner op zaterdagavond (ook vega is mogelijk).
(Reis, lunch en drankjes zijn niet inbegrepen)

Wil je dit geweldige introductieweekend cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon introductieweekend Sauerland!

Ook voor bedrijven en groepen is dit een leuk bedrijfsuitje en een keer wat anders dan golfen of een heidesessie! Voor meer informatie e-mail ons via: info@maurikparagliding.nl of bel 085-0495569.

Voor groepen, vraag naar de speciale condities en prijzen.

In beeld

Bekijk alvast meer foto’s van onze vliegweekenden in Sauerland.

Prachtige sfeerimpressie introductieweekend Sauerland

Hierbij onze Sauerland-agenda voor 2019. Voor € 249,- ga jij een weekend leren paragliden! Ook erg leuk om met een groep vrienden of collega’s dit te organiseren. Direct reserveren kan op deze pagina. Heb je vragen, of bijzondere wensen?
Bellen of mailen kan altijd, 085-049 55 69 of info@maurikparagliding.nl. Graag tot ziens in het gezellige Obersorpe, Sauerland!

Waar?

hunau

We verblijven in het gastvrije gasthof Zur Hohen Hunau of bij gasthof Spiekermann in het kleine knusse plaatsje Obersorpe. De prijs van het weekend is inclusief twee overnachtingen, het avondeten op zaterdag en twee keer ontbijtbuffet op zaterdag/zondag. De meeste deelnemers komen vrijdag, maar voor 40 euro minder kan je op zaterdagochtend arriveren. Dit adviseren wij echter niet. De lunch van zaterdag en zondag betaal je zelf; in principe eten we die wel gezamenlijk en als het kan doen we dit op het veld.

Hoe ziet het weekend eruit?

Tijdens dit weekend ga je zélf aan de slag onder professionele begeleiding. Na een korte theoretische introductie starten we zaterdagochtend met het lopen en sturen van een paraglider. Als je dat kunt, ga je steeds ietsje hoger de berg op. Uiteindelijk kom je los van de grond en maak je je eerste minivlucht.

Voor wie is de cursus?

In principe is de cursus geschikt voor iedereen, echter stelt de KNvVL een minimale leeftijdsgrens van 14 jaar. Het is een heerlijk sportief weekendje outdoor. Het weekend kan doorgang vinden bij een minimaal aantal van 8 personen en een maximaal aantal van 15 personen.

Wil je informatie over brevetten en verdere stappen in het leren paragliden? Klik dan hier.

Wanneer kun je gaan?

2019
27 en 28 april Reserveer
18 en 19 mei Reserveer
15 en 16 juni Reserveer
29 en 30 juni Reserveer
7 en 8 september Reserveer

Waar zitten wij?

dscn2195

Cadeaucheque Sauerland

Nieuw bij Maurik Paragliding! Cadeaucheque Sauerland, verras vriend of familie met dit originele cadeau. Klik op, Cadeaubon introductieweekend Sauerland, om te bestellen.

cadeaucheque3

“Ik ben in Nederland begonnen met een tandemvlucht. Dat was zo gaaf dat ik me direct heb ingeschreven voor een zomercursus in Oostenrijk.”

“De sfeer, het vliegen: dit was onvergetelijk!”

“Ik voelde me het hele weekend veilig en vertrouwd dankzij de fijne instructeurs.”

Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken