Introductiecursus Sauerland

Twee dagen outdoor en ontdek het paragliden!

Over de introductiecursus

In het mooie Duitse Sauerland kun jij ervaren hoe het is om zelf te vliegen aan een paraglider. Nog geen 3 uur rijden vanuit Utrecht en toch zo anders: het Sauerland geeft je direct een vakantiegevoel. Je leert de basis van het paragliden in de groene heuvels. In de loop van het weekend kun je zelfstandig een paraglider onder controle houden en er korte vluchtjes(hopjes) mee maken. Bovenal is het een heel gezellig weekend, een niet onbelangrijk deel van onze sport. Duitse gastvrijheid en een lekker drankje (of twee) na het vliegen maken het helemaal af. Ga mee en beleef een top weekend!

Dit weekendarrangement kost slechts €195,- en is inclusief het materiaal, de lessen, 1 overnachting, ontbijt en avondmaaltijd.  (Reis, lunches en drankjes zijn niet inbegrepen)

Wil je dit geweldige introductieweekend cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon introductieweekend Sauerland !

Ook voor bedrijven en groepen is dit een leuk bedrijfsuitje en een keer wat anders dan golfen of een heidesessie! Voor meer informatie e-mail ons op: info@maurikparagliding.nl of bel 085-0495569.

Voor groepen, vraag naar de speciale condities en prijzen.

In beeld

Bekijk alvast meer foto’s van onze vliegweekenden in Sauerland.

Leuk introductiefilmpje over Sauerland

Dit seizoen gaan we vier keer naar het Sauerland, het weekend van 10/11 juni is de eerst volgende. Kijk hieronder voor alle data. Heb je nog vragen, bellen mag altijd, 085-0495569

Waar?

hunau

We verblijven in het gastvrije gasthof Zur Hohen Hunau in het kleine plaatsje Obersorpe. De prijs van het weekend is inclusief het diner op zaterdag en het ontbijt op zondag. Veel mensen komen vrijdag al – dat kan voor slechts € 39,- euro extra (extra nacht + diner + ontbijt). De lunch betaal je zelf, in principe nuttigen we die gezamenlijk.

Zo ziet het weekend er uit

Tijdens dit weekend ga je zélf aan de slag onder professionele begeleiding. We beginnen zaterdagochtend met het lopen en sturen met een paraglider. Als je dat kunt, ga je steeds ietsje hoger de berg op. Uiteindelijk vlieg je zelf korte stukjes naar beneden.

Voor wie is de cursus?

Iedereen die wil voelen hoe het is om vrij te vliegen is welkom! Maurik Paragliding stelt een minimale leeftijdsgrens van 14 jaar om deel te mogen nemen aan deze cursus. De cursus kan doorgang bij een minimaal aantal van 8 personen en een maximaal aantal van 16 personen.

Wanneer kun je gaan?

2017
22 en 23 april Uitverkocht
29 en 30 april Is geweest
10 en 11 juni Uitverkocht
17 en 18 juni Uitverkocht
2 en 3 september Inschrijven
30 september en 1 oktober Inschrijven
2018
nog niet bekend

Waar zitten wij?

dscn2195

Cadeaucheque Sauerland

Nieuw bij Maurik Paragliding! Cadeaucheque Sauerland, verras vriend of familie met dit originele cadeau. Klik op, Cadeaubon introductieweekend Sauerland, om te bestellen.

cadeaucheque3

“Ik ben in Nederland begonnen met een tandemvlucht. Dat was zo gaaf dat ik me direct heb ingeschreven voor een zomercursus in Oostenrijk.”

“De sfeer, het vliegen: dit was onvergetelijk!”

“Ik voelde me de hele week veilig en vertrouwd dankzij de fijne instructeurs.”

Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken