Introductiecursus Sauerland

Twee dagen outdoor en ontdek het paragliden!

Over de introductiecursus

In het mooie Duitse Sauerland kun jij ervaren hoe het is om zelf te vliegen aan een paraglider. Nog geen 3 uur rijden vanuit Utrecht en toch zo anders: het Sauerland geeft je direct een vakantiegevoel. Je leert de basis van het paragliden in de groene heuvels. In de loop van het weekend kun je zelfstandig een paraglider onder controle houden en er korte vluchtjes(hopjes) mee maken. Bovenal is het een heel gezellig weekend, een niet onbelangrijk deel van onze sport. Duitse gastvrijheid en een lekker drankje (of twee) na het vliegen maken het helemaal af. Ga mee en beleef een top weekend!

Dit weekendarrangement kost slechts €195,- en is inclusief het materiaal, de lessen, 1 overnachting, ontbijt en avondmaaltijd.  (Reis, lunches en drankjes zijn niet inbegrepen)

Wil je dit geweldige introductieweekend cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon introductieweekend Sauerland !

Ook voor bedrijven en groepen is dit een leuk bedrijfsuitje en een keer wat anders dan golfen of een heidesessie! Voor meer informatie e-mail ons op: info@maurikparagliding.nl of bel 085-0495569.

Voor groepen, vraag naar de speciale condities en prijzen.

In beeld

Bekijk alvast meer foto’s van onze vliegweekenden in Sauerland.

Prachtige sfeerimpressie introductieweekend Sauerland

Wij hebben al een aantal prachtweekenden gehad met vele cursisten. Het weekend van 8/9 september is vooralsnog de laatste die wij dit jaar in de planning hebben. Iets voor jou? of met een groep vrienden/collega’s een weekendje outdoor? Geef je op, en heb je vragen, bellen of mailen kan altijd, 085-049 55 69,  info@maurikparagliding.nl  en graag tot ziens!

Waar?

hunau

We verblijven in het gastvrije gasthof Zur Hohen Hunau of een dependance in het kleine knusse plaatsje Obersorpe. De prijs van het weekend is inclusief het avondeten op zaterdag en het ontbijtbuffet op zondag. Veel mensen komen vrijdag al – dat kan voor slechts € 39,- euro extra (overnachting + ontbijt). De lunch betaal je zelf; in principe nuttigen we die gezamenlijk, dat is wel zo gezellig.

Hoe ziet het weekend eruit?

Tijdens dit weekend ga je zélf aan de slag onder professionele begeleiding. Na een korte theoretische introductie starten we zaterdagochtend met het lopen en sturen van een paraglider. Als je dat kunt, ga je steeds ietsje hoger de berg op. Uiteindelijk kom je los van de grond en maak je je eerste minivlucht.

Voor wie is de cursus?

In principe is de cursus geschikt voor iedereen, echter de KNvVL stelt de minimale leeftijdsgrens van 14 jaar. Het is een heerlijk sportief weekendje outdoor. Het weekend kan doorgang vinden bij een minimaal aantal van 8 personen en een maximaal aantal van 15 personen.

Wil je informatie over brevetten en verdere stappen in het leren paragliden? Klik hier

Wanneer kun je gaan?

2018
31 maart en 1 april Uitverkocht
14 en 15 april Verschoven
5 en 6 mei Verplaatst naar
19-20 mei
19 en 20 mei Uitverkocht
16 en 17 juni Uitverkocht
8 en 9 september Uitverkocht
29 en 30 september Reserve weekend

Waar zitten wij?

dscn2195

Cadeaucheque Sauerland

Nieuw bij Maurik Paragliding! Cadeaucheque Sauerland, verras vriend of familie met dit originele cadeau. Klik op, Cadeaubon introductieweekend Sauerland, om te bestellen.

cadeaucheque3

“Ik ben in Nederland begonnen met een tandemvlucht. Dat was zo gaaf dat ik me direct heb ingeschreven voor een zomercursus in Oostenrijk.”

“De sfeer, het vliegen: dit was onvergetelijk!”

“Ik voelde me de hele week veilig en vertrouwd dankzij de fijne instructeurs.”

Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken