• Charles Blonk
  Charles Blonk

  Charles vliegt al sinds 1993 en is kort daarop instructeur geworden. Hij vloog in veel verschillende landen waaronder Chili en Zuid-Afrika, maar sinds enkele jaren ook in ons vlakke land aan de lier. Daarvoor was soaren altijd al favoriet. Naast zijn taken als hoofdinstructeur bij de vliegschool, vliegt Charles graag overland en als het uitkomt pakt hij ook af en toe een tandem mee.

 • Frans Mientjes
  Frans Mientjes

  Frans Mientjes is sinds 2011 actief bij Maurik Paragliding, maar vloog al 10 jaar hiervoor. Hij is op het lierveld vooral actief als tandempiloot en bekwaamt zich daarnaast in het vliegen met minder-validen. Vliegt zo vaak als hij kan en reist daarvoor met de camper door heel Europa. Is ook zeer ervaren met het overlandvliegen en brengt deze passie graag over aan anderen.

 • Paul Allers
  Paul Allers

  Paul (Pallie) is hulpinstructeur (lier en berg) tandempiloot en lierman. Daarnaast is Paul ook technicus samen met Charles en Hans om de lier soepel te laten draaien. Ook helpt hij mee tijdens de introductieweekenden in het Sauerland. Paul woont in Nieuwegein.

 • Casper Wetterauw
  Casper Wetterauw

  Casper is sinds 2008 actief bij vliegschool Maurik Paragliding. Is hulpinstructeur berg en lier. Naast vrijwel ieder weekend op de velden is hij ook actief in de bergen en het Sauerland. B3, L3 en tandempiloot.

 • Frans van Dijk
  Frans van Dijk

  Frans is al geruime tijd betrokken bij vliegschool Maurik Paragliding als hulpinstructeur bij het bergvliegen en op het veld als lierman én hulpinstructeur. Hij is tevens onze veiligheidsmanager. Door zijn pensionering heeft hij meer tijd over om mensen enthousiast te maken voor het vliegen. Woont in Culemborg.

 • Caroline van Oerle
  Caroline van Oerle

  Caroline is bij vliegschool Maurik Paragliding liervrouw en tevens actief als hulpinstructeur tijdens weekenden in het Sauerland en op de liervelden. Ze vliegt sinds 2008 in Nederland en de bergen.

 • Harro Brouwer
  Harro Brouwer

  Harro vliegt al sinds zijn 16e en heeft in die jaren vele honderden vluchten gemaakt, die nog allemaal terug te zien zijn in een indrukwekkende collectie logboekjes. Doordeweeks werkt hij als verslaggever, in het weekend is hij actief als tandempiloot bij het lieren.

 • Jan Sikking
  Jan Sikking

  Jan Sikking is hulpinstructeur liervliegen en weet alles van technische snufjes rondom paragliding. Daarnaast kom je hem tegen als instructeur in de bergen. Als je een tandemvlucht komt maken, kan Jan zomaar je piloot zijn. Hij woont in Diemen.

 • Bianca Aschman
  Bianca Aschman

  Bianca vliegt al vele jaren en helpt ons ook tijdens lierdagen met het begeleiden van tandempassagiers, is gastvrouw en doet dan tevens de administratie

 • Pieter Jansen
  Pieter Jansen

  Sinds 2008 vliegt Pieter bij Maurik Paragliding. Hij is nog af en toe actief als vlieger en beklimt de hoogste bergen in de Franse Alpen. Daarnaast beheert en ontwikkeld Pieter deze prachtige website. Doordeweeks staat Pieter voor de klas in Zwolle.

 • Joost Krantz
  Joost Krantz

  Joost weet meer dan vliegen dan wie ook, want hij ontwerpt onderdelen voor helikopters en straaljagers. Daarnaast is hij met name actief als hulpinstructeur bij het onderdeel schermbeheersing. Is gek op fotograferen en woont in Dordrecht.

 • Mario Spee
  Mario Spee

  Deze bevlogen docent/instructeur/trainer/coach vliegt sinds 2000 in de bergen, en is sinds 2016 hulpinstructeur berg- en liervliegen bij Maurik Paragliding. Hij verzorgt met enthousiasme en plezier theorielessen en praktijkinstructie aan zowel beginnende als gevorderde piloten, en is regelmatig op de liervelden te vinden.

 • Hans Becx
  Hans Becx

  De man met de gouden handen. Een technicus pur sang, heeft samen met Charles en Paul de liermachine gemaakt. In zijn eigen werkplaats maakt en ontwikkeld Hans de onderdelen die nodig zijn om de lier als naaimachientje te laten lopen. Zijn eigen werk test hij zelf door af en toe een vluchtje te pakken.

 • István Molnár
  István Molnár

  István Molnár verder voorstellen is eigenlijk niet nodig. Als oud eigenaar van deze vliegschool is hij een zeer bekend en ervaren instructeur. Alweer 12 jaar geleden is hij begonnen en in 2016 heeft hij de school overgedragen.

 • Bart Heemskerk
  Bart Heemskerk

  Bart is begonnen met paragliden in 2005 bij “Maurik on Air” zoals het toen nog heette. Daarvoor deed hij aan parachute springen, sky-diven en delta vliegen. Maar paragliding is toch wel het mooiste. Nog steeds blijf je jezelf verbeteren, worden de uitdagingen groter, en wordt de voldoening groter. Hij is bijna elk weekend op het lierveld te vinden. En meerdere weken per jaar in de bergen. Op het lierveld assisteert hij bij de start en de lier. Ook levert Bart een bijdrage aan onderhoud en verbeteren van de liermachine.

 • Richard Sijmonsma
  Richard Sijmonsma

  Richard is begonnen met paragliding in augustus 2012. Sindsdien is dit zijn grote hobby, naast het kanovaren op groot water, wat hij al dertig jaar doet. Met een oefenscherm van Frans Mientjes heeft hij daarna menig uur op het weiland staan oefenen, maar liefst vliegt hij aan de lier, in de bergen of aan de duinen. En elke vlucht levert wel iets op om over na te denken en te leren. Na de leerschool bij Maurik Paragliding hoopt hij door zijn bijdrage op het lierveld nieuwe vliegers net zo enthousiast te maken voor de sport, als hij zelf is.

 • Max Wout
  Max Wout

  In 1995 opleiding en eerste vluchten gemaakt in Mieussy (Frankrijk). Stage gelopen bij Les Passagers du Vent (Annecy) en instructeur Berg vanaf 2001. De meesten vluchten gemaakt rondom Mieussy, Chamonix en Annecy maar ook in Spanje, Italie, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije en Slovenie. Behalve solo ook veel tandemvluchten gemaakt, zowel in de bergen als aan de lier.

 • Frank Thole
  Frank Thole

  Frank is in mei 2017 begonnen als cursist bij Maurik tijdens een bergweek in Slovenië. “Ik ben van mening dat een van de basiszaken om goed te leren vliegen, veel vliegen is. Daarom probeer ik elk jaar minimaal 4 weken in de bergen te zijn. Naast de bergweken ben ik bijna ieder weekend actief op de liervelden in Nederland. En sinds eind 2018 ben ik teamlid geworden om daar te helpen waar kan binnen het vliegbedrijf.”

Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken