Tandemvliegen in Nederland

Iedereen kan vliegen!

Over tandemvliegen

Vliegen is een droom voor velen. Reserveer hier een tandemvlucht en dan kan je zelf ervaren hoe het is om te zweven als een vogel. Gekoppeld aan een ervaren piloot word je omhoog gelierd tussen de 200 en 400 meter, afhankelijk van wind en veld.

Een tandemvlucht is voor iedereen: jong of oud, groot of klein. Iedereen die een paar passen kan lopen bij de start, kan mee paragliden.

Ook vrijvliegers (solo) zijn van harte welkom, meld je via reserveren en wij zorgen voor de rest.

Ook mensen die minder valide en/of een lichamelijke beperking hebben, zijn van harte welkom om mee te gaan met een tandemvlucht.

Maak kennis met tandemvliegen

Kijk voor een fotoserie in ons fotoalbum.

Wat kun je verwachten?

Na een korte instructie ga je met een ervaren piloot de lucht in. Op 250 meter hoogte (of meer) koppel je af van de lierkabel en vlieg je zo vrij als een vogel. Enkele minuten later sta je weer veilig op de grond met een onvergetelijke ervaring rijker!

Wat neem je mee?

Trek bij voorkeur outdoor/sportieve kleding aan, welke bestand is tegen gras en zand. Let er wel op dat je stevige, liefst hoge, (berg)schoenen meeneemt. De ondergrond is niet altijd mooi vlak en er moet soms bij de start en landing even gelopen worden.Sanitair is er niet op het veld, op de route er naar toe zijn er mogelijkheden.

Wanneer kan ik mee?

We vliegen in principe elke zaterdag en zondag vanaf 1 maart tot en met 31 oktober mits het weer het toelaat. Graag vooraf reserveren om zeker te zijn van een tandemvlucht. Mocht de vliegdag niet door kunnen gaan, dan vervalt de reservering. Je kunt een nieuwe reservering plaatsen in ons systeem op een dag en tijd dat jou het uitkomt.

Wat kost het?

Een tandemvlucht kost € 49,- (pinnen of contant betalen is mogelijk op het veld). Voor mensen met een lichamelijke beperking bedragen de kosten € 69,- in verband met extra tijd, materialen en begeleiding.
Kijk bij reserveren en plan hier jouw vlucht!

Waar vliegen wij?

nederlandmaurik

We vliegen op vier verschillende velden: twee in het midden, Noordeloos/Ameide en een in het oosten, Zeddam, van het land. Voor adres, klik op locatie.

Mensen met een lichamelijke beperking

img-20150529-wa0014

Passagier en tandempiloot Frans Mientjes happy na een mooie tandemvlucht.

Speciale cadeaubonnen

Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen wij meenemen voor een tandemvlucht. Wij hebben veel ervaring binnen ons team om voor een ieder een prachtige vlucht te kunnen aanbieden en te realiseren. Meer weten? Mail of bel even voor het goed afstemmen en vraag naar de mogelijkheden. Dit jaar bieden wij ook voor het eerst speciale cadeaubonnen aan om de voorpret al vast aan te wakkeren. Stuur ons een berichtje en wij zorgen voor de rest.

Direct reserveren

Wat wil je reserveren?
Tandemvlucht Noordeloos/Ameide €49.00
Tandemvlucht Zeddam €49.00
Alle
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2018
2019
2020
2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

“Ik ben in Nederland begonnen met een tandemvlucht. Dat was zo gaaf dat ik me direct heb ingeschreven voor een zomercursus in Oostenrijk.”

“De sfeer, het vliegen: dit was onvergetelijk!”

“Ik voelde me de hele week veilig en vertrouwd dankzij de fijne instructeurs.”

Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken