Liercursus voor bergbrevethouders

Paragliders met ervaring

BERGVLIEGERS (B2 EN B3) MET ERVARING

Vind jij het verstandig om jouw vliegervaring te onderhouden met hooguit één of twee weekjes in de bergen? Vliegschool Maurik Paragliding biedt exclusief voor bergbrevethouders B2/B3 een liercursus L2 voor € 175,-.  Wij hebben drie velden, in West- en Oost-Nederland, dus is de kans om ergens in het weekend te vliegen groot. Je maakt in korte tijd veel starts/landingen en daarmee blijft de opgebouwde routine aanwezig, die jij ook weer meeneemt naar de bergen. Zo haal je nog meer plezier uit je hobby. Wordt “vrijvlieger” aan de lier, zodat je in ons mooie Nederland eveneens je vliegervaring goed kan onderhouden. Daarnaast is het uiteraard gezellig om verhalen te delen met vliegcollega’s. Voor € 175,- krijg je begeleiding om je L2 brevet te halen, en een strippenkaart voor 10 vluchten.

Daarna is een strippenkaart voor 10 of 20 vluchten, met of zonder eigen materiaal is tussen de € 135,- en € 360,-. Boergeld is € 8,- per dag.

Reserveer plek op de startlijst voor Liercursus voor bergbrevethouders en vul het formulier in zodat wij alle gegevens hebben.

Tot binnenkort bij onze vliegschool?

In beeld

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen, e-mail ons dan op: info@maurikparagliding.nl of bel 085-049 55 69.

Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken