Liercursus voor bergbrevethouders

Paragliders met ervaring

BERGVLIEGERS (B2 EN B3) MET ERVARING

Vind jij het verstandig om jouw vliegervaring te onderhouden met hooguit een/twee weekjes in de bergen? Vliegschool Maurik Paragliding biedt exclusief voor bergbrevethouders B2/ B3  een liercursus L2 voor € 150,-.  Wij hebben vier velden in Oost- en West-Nederland, dus is de kans om ergens in het weekend te vliegen groot. Je maakt in korte tijd veel starts/landingen en daarmee blijft de opgebouwde routine aanwezig, die jij ook weer meeneemt naar de bergen, zo haal je nog meer plezier uit je hobby. Wordt “vrijvlieger” aan de lier, zodat je in ons mooie Nederland eveneens je vliegervaring goed kan onderhouden en daarnaast is het uiteraard gezellig bijkletsen en verhalen delen met vliegcollega’s. Voor slechts € 150,- krijg je begeleiding en is inclusief de eerste 10 vluchten. Na deze 10 bestel je een passende strippenkaart en kan je doorgaan tot jij de L2 hebt. e.e.a. is altijd in overleg met een instructeur. Boergeld is 7,50 per dag en dat komt er nog wel bij.

Reserveer hier een plek op de startlijst voor Liercursus voor bergbrevethouders en vul het formulier in zodat wij alle gegevens hebben.

Tot binnenkort bij onze vliegschool?

In beeld

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen, e-mail ons dan op: info@maurikparagliding.nl bel en 085-049 55 69 of boek direct een via e-mail en reserveer een vliegdag op onze site.
Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken