Huishoudelijk reglement

Onze huisregels

Op Schiphol en in de luchtvaart algemeen, zijn er vele regels en protocollen. Deze gaan zelfs zo ver, dat de Engelse taal bijvoorbeeld, wereldwijd als standaard geldt. Maar ook regels voor het opstijgen en landen, van koers veranderen, alles is omschreven en omkaderd en internationaal vastgelegd. Dit is om onduidelijkheden te voorkomen, of nog beter, de vliegveiligheid te maximaliseren.

En dat is ook in onze paragliding sport niet veel anders. Ook bij ons zijn er strikte regels op het veld en in de lucht.
Kan ik starten, waar moet ik landen, hoe hoog mag ik hier, welke radiofrequentie, noodchute, het weer, zit ik lekker in mijn vel?, om maar eens wat verschillende zaken te benoemen. En alles heeft direct en indirect met het vliegbedrijf te maken, waar jij dan onderdeel van uitmaakt. Het vliegen is dus een gedisciplineerde sport, voor jezelf en als in een team. Daarom hebben wij als vliegschool een huishoudelijk reglement opgesteld waar alle zaken benoemt worden die bij ons van toepassing zijn. Lees dit door, je zult zien dat veel zaken bekend zijn en toegepast worden. Maar heb je vragen, wij helpen je graag verder, want onderaan de streep is het vliegplezier en jouw hobby het allerbelangrijkst!

Klik op Huishoudelijk Reglement om het te openen.

In beeld

Voor meer informatie mail ons info@maurikparagliding.nl of bel naar: 085 – 0495569

Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken