Bedrijfsuitje

Tandemvliegen als bedrijfsuitje!

Origineel bedrijfsuitje

Dat is nog eens een keer wat anders dan een golfclinic, mountainbiken of indoor-skiën. Want ook dit bedrijfsuitje kunnen wij voor jullie verzorgen bij vliegschool Maurik Paragliding. Of de grootte nu tien of veertig personen is, het kan allemaal door ons georganiseerd worden.

Een dagindeling zit er dan bijvoorbeeld zo uit, op een zaterdag of zondag (doordeweeks op aanvraag) om 10.00 uur op een van de drie locaties (liervelden) aanwezig zijn.
Daar volgt een korte kennismaking met ons team en beknopte uitleg over het paragliden. Snel daarna mag dan de eerste al een vlucht meemaken en ervaren wat het is om te zweven aan een paraglider.
Wij kunnen 10 á 12 passagiers per uur vliegen. Dus een groep van dertig personen heeft binnen drie uur een prachtige vlucht gemaakt.

Wij zorgen voor tafels en banken en eventueel koffie/thee. Maar dit is allemaal invulbaar naar wens en in overleg. Catering doen wij zelf verder niet, maar een combi met een BBQ bijvoorbeeld is erg gezellig en geeft het outdoor gevoel nog even iets extra’s mee.

Laat een berichtje achter via de mail voor een voorkeur datum en groepsgrootte of bel even voor meer informatie.
Ook de prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en wordt in overleg afgestemd.
Dank je wel alvast voor de belangstelling en graag tot ziens met uw bedrijf of organisatie!

Voor meer informatie mail ons: info@maurikparagliding.nl, of bel naar: 085-0495569

Sfeerimpressie

Bedrijfsuitje in beeld

Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken