Vrijvliegen

Paragliders met ervaring en cursisten

Gezellig Lieren

Lekker een dag komen vliegen

Als je als piloot / cursist /Liercursus Solo (buiten een vaste cursus om) wilt komen vliegen geef je dan op via onze reserveer agenda zodat je een plekje krijgt op onze startlijst.

Ervaren PARAGLIDERS die graag hun vaardigheden onderhouden en de vliegsport ook in Nederland willen voorzetten, zijn altijd welkom op ons lierveld.

Indien je materiaal of extra begeleiding nodig hebt moet je dit wel even aangeven! Vrijvliegen is letterlijk ook vrij zijn waar je vliegt en dan bij welke vliegclub/school. Sommige piloten zijn ‘gelieerd’ en trouw bij een en de zelfde club. Maar niet alle clubs lieren of zitten verder weg van eigen woonplaats. Wij vinden het leuk als piloten wisselen want dan leren wij en jij nieuwe dingen van elkaar. De nieuwe locatie, mensen maakt dat het gezellig is en uitdagend blijft. Ook vliegers die alleen tijd hebben om even een paar vluchten te maken zijn welkom. Dit kan ook heel goed bij onze vliegschool, wij hebben vrijwel altijd wel ruimte voor jullie. Op deze manier blijf je goed bekwaam in het vliegen en is je handeling bij start en landing weer goed geoefend voor als je bijvoorbeeld weer naar de bergen gaat. Want bij de lierstart is de opzet, controle en versnelfase is gelijk aan vlucht en landing het zelfde bij een bergvlucht. Als je dan een weekje gaat vliegen in de bergen sta je met extra ervaring en zelfvertrouwen startberg.

Dus stop de vliegspullen in de auto en kom eens buurten bij een van onze 4 liervelden, er ligt altijd wel een kabel voor je klaar. Graag tot ziens!

In beeld

Voor meer informatie mail ons info@maurikparagliding.nl  of bel naar: 085 – 0495569
Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken