Vrijvliegen

Paragliders met ervaring en gevorderde cursisten

Gezellig Lieren

Lekker een dag komen vliegen

Als je als piloot / cursist / Liercursus solo (buiten een vaste cursus om) wilt komen vliegen geef je dan op via onze reserveer pagina, zodat je een plekje krijgt op onze startlijst.

Ervaren paragliders die graag hun vaardigheden onderhouden en dit ook in Nederland willen voorzetten, kan dit prima doen bij onze vliegschool.

Indien je materiaal of extra begeleiding nodig hebt, geef je dit even aan. Wij hebben materiaal te huur en onze ervaren team kan je prima begeleiden. Vrijvliegen is letterlijk ook vrij zijn waar je vliegt en dan bij welke vliegclub/school. Sommige piloten zijn ‘gelieerd’ en trouw bij een en de zelfde club. Maar niet alle clubs lieren of zitten te ver weg van eigen woonplaats. Wij vinden het leuk als piloten wisselen want dan leren wij en jij nieuwe dingen van elkaar. De nieuwe locatie en de mensen maken dat het gezellig is en uitdagend blijft. Ook piloten die alleen tijd hebben om even een paar vluchten te maken zijn welkom. Dit kan ook heel goed bij onze vliegschool, wij hebben vrijwel altijd wel ruimte voor jullie. Op deze manier blijf je goed bekwaam in het vliegen en is je handeling bij start en landing weer goed geoefend voor als je bijvoorbeeld weer naar de bergen gaat. Want bij de lierstart is de opzet, controle en versnelfase gelijk aan het starten in de bergen. Als je dan een weekje gaat vliegen in de bergen sta je daar met extra ervaring en zelfvertrouwen

Dus stop de vliegspullen in de auto en kom eens buurten bij een van onze 4 liervelden, er ligt altijd wel een kabel voor je klaar. Graag tot ziens!

In beeld

Voor meer informatie mail ons info@maurikparagliding.nl  of bel naar: 085 – 0495569
Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken