Waar is het feestje?

 In Nieuws

Dat was dit jaar in Scherpenzeel. Daar vierden wij afgelopen zaterdag 28 oktober het einde van het vliegseizoen met een heerlijke BBQ.
Dit was ons eerste jaar als ‘MP3.0’ na de overname vorig jaar van István Molnár. De vliegschool bestaat overigens alweer 12 jaar.
Wij kunnen, samen met vele nieuwe en bekende cursisten en vliegers, terugkijken op een prachtig vliegjaar. Vele vluchten werden gerealiseerd in Nederland, maar ook de  bergweken in Slovenië en Oostenrijk waren geslaagd.
Daarnaast hebben wij ook veel mensen laten ervaren wat paragliden is middels een mooie tandemvlucht, sommige werden verrast en kregen dit cadeau, ‘wat gaaf en spannend!’, was dan ook een veel gehoorde reactie na de landing.

Komend jaar 2018 gaan wij op dezelfde ‘voet’ verder. Lekker lieren in Nederland, de bergweken of Sauerlandweekenden, het hele programma gaan wij gewoon voortzetten.
Ook via deze weg willen wij jullie bedanken voor het meevliegen, leren vliegen, soms niet vliegen, of beter, de gezelligheid die zo kenmerkend is bij het vliegen. Ergens zijn wij een grote vliegfamilie!

Veel geduld de komende wintermaanden, maar wij houden jullie op de hoogte met het laatste nieuws en activiteiten en gauw weer tot ziens!

Groetjes namens het gehele Maurikteam!

Recente berichten

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op enter om te zoeken