Corona-beleid bij Maurik Paragliding – Tot 16-03-2020

 In Nieuws

De effecten van het Corona virus op ons dagelijks leven zijn groot. Ook wij volgen de berichtgeving op de voet en nemen passende maatregelen. We laten ons hier leiden door de RIVM richtlijnen. Dit zal komende weken steeds aangepast worden.

Aangezien we onze vliegdagen kleinschalig organiseren, met groepen van ongeveer 20 tot 25 mensen, hebben we besloten om nu nog niet op voorhand af te gaan zeggen. Wel vragen we gasten met luchtwegklachten (en/of verkoudheid/griep) om niet te komen. Ook als deze symptomen in de directe omgeving worden waargenomen.
Hiernaast vragen we om tijdens vliegdagen onderling afstand te houden. Dit ter bescherming van ons team, en andere vliegers en bezoekers.

Het staat natuurlijk iedereen vrij om hier zijn/haar eigen afweging in te maken.
We verwachten dat de kans op besmetting in de buitenlucht veel lager is, en dat een beetje actief zijn de weerstand juist verhoogd.

Wij willen de desbetreffende gasten vragen om hun huidige reservering te annuleren, bij voorkeur minimaal 2 dagen van te voren, en een nieuwe reservering te maken via onze website. Annuleren gaat door middel van de link in de bevestigingsemail van de reservering.

Vanzelfsprekend zullen cadeaubonnen, die hierdoor verlopen, verlengd worden. Neem daarvoor even contact met ons op (info@maurikparagliding.nl). Ook voor vragen kan je via dit emailadres contact opnemen.

Voor meer info: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

Recente berichten

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op enter om te zoeken