Ook jij kunt leren vliegen!

 In Nieuws

Altijd al een keer gedroomd om te kunnen vliegen? Van de zomer ga jij misschien op vakantie in de Alpen en dan zie je ze soms voorbij zweven terwijl jij heerlijk ligt te genieten in een Alpenweide. Wie vliegt daar nou, welke mensen doen dit? vraag je je misschien af. Als je de kans krijgt is het ook leuk om te kijken op een startplek, daar waar ze gaan opstijgen. En wees niet verbaasd, tussen alle Oostenrijkers, Duitsers zal de Nederlandse taal ook vaak te horen zijn. Misschien zijn wij dat wel, van vliegschool Maurik Paragliding.
Want wil jij leren vliegen? Nou dat kan! Wij bieden een beginnerscursus aan in bijvoorbeeld het sfeervolle Sauerland, twee dagen outdoor en ideaal om kennis te maken met onze vliegsport. Of in het voorjaar een week mee naar het prachtige Slovenië. Dit kan zowel voor de beginnende als voor paragliders die al wat vluchten gemaakt hebben.
En dan is er ook nog onze twee weken in Oostenrijk/Tirol. Ook een ideale omgeving om te leren vliegen. In juli gaan we twee weken naar Oostenrijk en dit is voor zowel de beginnende als de ervaren paraglider. Kijk via de linkjes naar de mogelijkheden binnen onze vliegschool, voor ieder niveau van vliegen hebben wij een passende cursus.
Mocht je vragen hebben, mail of bel ons en we helpen je graag verder, maar vooral om te leren vliegen!

Heel graag tot ziens, het Maurikteam

 

Recente berichten

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op enter om te zoeken