Zaterdag 30 oktober wordt geannuleerd

 In

Het Corona-virus en Maurik Paragliding. We willen tandemgasten, cursisten en vrijvliegers graag vragen om dit bericht te lezen: Corona-beleid.

Voor Maurik Paragliding zijn dit de 4 belangrijkste maatregelen, dit ter bescherming van ons team en de andere piloten:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Piloten zijn alleen welkom als ze een afspraak gemaakt hebben.
  • Blijf thuis als je, of een huisgenoot, één of meer van de volgende (ook milde) symptomen hebt: verkoudheid, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid, verhoging of koorts of lopende test en/of vastgestelde covid-19.
  • Iedereen moet zoveel als mogelijk eigen spullen gebruiken. Er is daarom geen algemene zitgelegenheid. Dus zelf eventueel een stoel, drinken, vlieghandschoenen of andere spullen meenemen.

Vanaf 14-07-2021 verplichten wij: Bewijs van vaccinatie (14 dagen na laatste vaccinatie), negatief getest op corona (binnen 24 uur) of recent herstel van corona. Dit kan digitaal aangetoond worden door middel van de CoronaCheck-app, of via het papieren bewijs dat via coronacheck.nl gedownload en geprint kan worden. Een ander bewijs hiervan wordt niet geaccepteerd.

Ook vragen we iedereen om de CoronaMelder-app geïnstalleerd te hebben op de smartphone zodat iedereen sneller geïnformeerd wordt als er een mogelijk contact is geweest.


Zaterdag 30 oktober 2021:

Het vliegen kan helaas niet door gaan vanwege de te harde wind. Jammer voor deze laatste vliegdag van 2021. We zien jullie graag terug vanaf maart 2022.

Weersvoorspelling: De windrichting is zaterdagochtend Zuid tot Zuidoost, met windkracht 3. Na 14:00 draait de wind naar Zuid, en neemt dan toe tot windkracht 4. Op de grondniveau is de windrichting variërend tussen 160° en 190° graden en de windsnelheid is ±25 km/h. De bovenwind op ±600 meter is in de huidige voorspelling 58km/h.

 

Kijk bij Weersverwachting over de achtergronden van het weer.

Klik op Whatsapp Vliegverwachting om de vliegverwachting via Whatsapp te krijgen.

Klik op Reserveren om te komen vliegen, ook voor een prachtige tandemvlucht.

Kijk bij Locatie voor het juiste adres van Noordeloos/Ameide of Zeddam.

Voor vragen, stuur een email naar: info@maurikparagliding.nl.

 

Met vriendelijke groet, en graag tot ziens,

Het Maurik Paragliding Team

Recente berichten
Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken